Home Izdvojeno BUVLJAKUŠE Prikupljeno preko 17 tisuća kuna za sugrađanku Josipu Smolčić

BUVLJAKUŠE Prikupljeno preko 17 tisuća kuna za sugrađanku Josipu Smolčić

'Hvala vam što ste disali s nama kao da smo jedno. Čast je živjeti s vama pod istim nebom jer uz vas mislimo da možemo sve'

PODIJELITE
Foto: Buvljakuše/Facebook

U parku Franje Tuđmana protekle je subote održana humanitarna akcija velikogoričkih Buvljakuša, humanitarne udruge iza koje stoje tri žene. Na platou parka bilo je 20-tak izlagača, prodavača finih domaćih kolača, slatkog, slanog, robe, a sav prihod koji su skupili predviđen je za kupnju automobila prilagođenog zdravstvenim potrebama naše sugrađanke Josipe Smolčić koja je stradala u prometnoj nesreći.

Akcija Buvljakuša je bila izuzetno uspješna jer su skupile velikih 17.005,00 kuna!

– Želimo se zahvaliti svim našim partnerima koji su prepoznali vrijednost ove akcije te nesebično pomogli u realizaciji. Sakupljeno je velikih 17.005,00 kuna. Nebrojeno puta prije, pa tako i sada Goričani su pokazali svoje veliko srce. Hvala vam što ste disali s nama kao da smo jedno. Čast je živjeti s vama pod istim nebom jer uz vas mislimo da možemo sve. Već sad se radujemo idućoj akciji i zajedničkom druženju – ističu Buvljakuše.

I u sklopu Buševske biciklijade jučer je kroz organzirane tombole, a u sklopu humanitarne akcije ‘Putovanje za život’ zajedno s Buvljakušama i VG Legacyjem udruga Moj Buševec dala svoj doprinos u ovoj akciji nabave prikladnog automobila za Josipu, kojoj će takvo vozilo nesumnjivo uvelike olakšati život.