Home FOTO VIJEST Bliže se izbori pa ‘ajmo delat’

Bliže se izbori pa ‘ajmo delat’

PODIJELITE

Predstavljena je stranka Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti.
Zvonko Kunić, izabrani predsjednik organizacije Demokratskog centra rekao je nekoliko riječi o ciljevima stranke te je predstavio njezine članove. Pohvalio je petogodišnju vladavinu Milana Bandića te postavio pitanje – zašto ne bi bilo moguće da Milan Bandić bude gradonačelnik čitavoj Hrvatskoj?- Pri kraju se i našalio.

Bandić je želio svoj govor svesti na samo “ – idemo delat!” no ipak je rekao još par riječi. – Hrvatska je umorna od rasističkog, ustaškog režima, umorna je od podjela, depresije i mržnje. Nema dovoljno rada, discipline, poštenja i ljubavi. Ljudi Velike Gorice su oni koji su se za sve morali izboriti, nitko im nikada ništa nije poklonio – dodao je predsjednik Stranke rada i Solidarnosti.

Napomenuo je kako se ne treba vjerovati predizbornim pričama jer mnogi sada rade ono što inače ne bi, samo kako bi se svidjeli svojim biračima i pridobili njihove glasove te da on i njegova stranka imaju pravo rješenje. – Djela govore više od riječi. Pobijediti ćemo jer mi jedini znamo raditi i nemamo vremena za lijevo i desno, mi idemo ravno, dalje. Djela znače puno više od šturih riječi i programa. Možete obećati ljudima što god želite ali trebate biti realni. – objašnjava Milan Bandić.

Pri kraju je poručio kako još ništa nije gotovo te da se bez Stranke rada i solidarnosti neće moći stvoriti većina u Saboru. Pohvalio je i to što se Gorički ogranak stranke drži pravila ravnopravnosti spolova. Bez obzira na to što je i dalje, kako kaže ‘ostao socijaldemokrat’ , ne prestaje promicati demokraciju, solidarnost, rad i novu perspektivu. Na pitanje očekuje li Velikogoričane nova pozicija u Vladi ukoliko dođe do pobjede, odgovorio je kako se sve te pozicije daju po zaslugama te da poznaje Velikogoričane koji su to i zaslužili.

[print_gllr id=31678]