Home Izdvojeno Biciklističkom stazom do jezera Čiče

Biciklističkom stazom do jezera Čiče

PODIJELITE

Grad Velika Gorica pokrenuo je postupak izdavanja lokacijske dozvole za građenje pješačke i biciklističke staze do jezera Čiče. Ova informacija oduševit će naše sugrađane koji se tijekom toplih mjeseci rekreiraju na biciklima i traže nove sigurne biciklističke staze, a posebno one koji tuda svakodnevno prolaze.

Upravni odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenja Grada Velike Gorice pozvao je zainteresirane stranke, odnosno vlasnike i nositelje drugih stvarnih prava na parcelama kojim bi trebala ići staza da izvrše uvid u Idejni projekt. Idejni projekt izrađen je još 2013. godine, a izradila ga je tvrtka BET – CON d.o.o. iz Velike Gorice.

Uvid u projekt i eventualne primjedbe na njega zainteresirane stranke mogu dati 12. travnja od 9 do 10 sati u Upravnom odjelu za prostorno uređenje i graditeljstvo grada Velike Gorice u Velikoj Gorici, Trg kralja Tomislava 6, soba 1 na prvom katu.

Pozivu se može odazvati stranka osobno ili putem svoga opunomoćenika, a na uvid treba donijeti dokaz o svojstvu stranke u postupku. Lokacijska dozvola može se izdati i ako se stranka ne
odazove ovom pozivu