Home Izdvojeno Besplatno pregledajte zdravlje svoje kože u ljekarnama

Besplatno pregledajte zdravlje svoje kože u ljekarnama

U nastavku saznajte datume i u kojim točno ljekarnama možete odraditi pregled

PODIJELITE
Foto: Arhiva

I ove godine će Zagrebačka županija sa 70.000 kuna financirati preventivni program ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože. Unutar toga provodit će i program uz pomoć dermatovenerologa iz Specijalne bolnice Naftalan u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije.

U Veliku Goricu dolaze 24. veljače u ljekarnu na adresi Trg kralja Petra Krešimira, 25. veljače u ljekarnu u Kralja Dmitra Zvonimira te 3. ožujka u Ljekarnu u ulici Matice Hrvatske. Stižu i u Donju Lomnicu u ljekarnu u Školskoj ulici 24. ožujka, u Mraclin u ljekarnu u ulici Braće Radića 6. travnja te u Buševec 28. travnja. Raspored za ostale gradove Zagrebačke županije možete pogledati OVDJE.

Kako biste došli na pregled obavezna je telefonska rezervacija termina. OVDJE možete pronaći sve telefonske brojeve poslovnica. Program ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože Zagrebačka županija provodi već sedmu godinu zaredom, a interes stanovnika Županije je svake godine u porastu. U prethodnih šest godina kroz preventivni program pregledano je 3.441 osoba.

Redoviti pregledi kože s ciljem otkrivanja zloćudnih tumora kože u što ranijem stadiju bolesti, otvaraju mogućnosti potpunog izlječenja.