Home Crna Kronika 77-godišnjakinja na goričkoj obilaznici vozila u krivom smjeru i izazvala prometni kaos

77-godišnjakinja na goričkoj obilaznici vozila u krivom smjeru i izazvala prometni kaos

Sve se dogodilo u razmaku od pet minuta, unutar dva kilometra. Kako doznajemo iz policije, starica nije bila pod utjecajem alkohola

PODIJELITE

Danas su prijepodne na goričkoj obilaznici mnogi vozači i prolaznici svjedočili nesvakidašnjem prizoru!

Cijelu ovu zbrku je prouzročila vozačica starije životne životne dobi (77) s njemačkom vozačkom dozvolom, a koja je cijelo vrijeme vozila kroz D30 u suprotnom smjeru, a koja, kako doznajemo i policije, nije bila pod utjecajem alkohola.

Prvo je u smjeru Velike Gorice vozač teretnog vozila pokupio prometni znak koji je ostao kod mjesta Bapče na cest. Znak je srušila vozačica prilikom uključivanja na D30. Zatim, kod semafora za Kobilić, ta ista vozačica (1945. godište) na križanju je oštetila dva osobna vozila, da bi nastavila na sjevernoj goričkoj obilaznici gdje su je zaustavili građani i uzeli su joj ključ te zadržali do dolaska policije, doznajemo iz policije.

Kako nam je otkrio i jedan od naših čitatelja, unutar dva kilometra u kratkom vremenskom razmaku, imao je što za vidjeti!

– Srušeni prometni zrak na prometnici, potom teretno vozilo koje je oštećeno uslijed naleta na taj isti prometni zrak, a potom i sudar gdje su oštećena dva automobila. Naposlijetku, građani su zaustavili staricu koja je vozila suprotnim trakom i uzeli joj ključeve na sjevernoj goričkoj obilaznici – otkriva čitatelj.