Home Crna Kronika 36-godišnjak teško ozlijeđen nakon što je naletio na zaustavljena vozila

36-godišnjak teško ozlijeđen nakon što je naletio na zaustavljena vozila

Zbog neprilagođene brzine naletio na zaustavljena vozila na semaforu

PODIJELITE

Jučer je oko 17 sati i 10 minuta 36-godišnjak prouzročio prometnu nesreću na Aveniji Pape Ivana Pavla II. udarivši u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljao 32-godišnjak, a koji je zbog udarca udario u ispred zaustavljeno vozilo.

36-godišnjak upravljao je osobnim vozilom marke Fiat Punto zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se desnim prometnim trakom južnog kolnika Avenije Pape Ivana Pavla II u smjeru jugoistoka. “Dolaskom 300 metara istočnije do raskrižja s Ulicom hrvatske bratske zajednice nije prilagodio brzinu kretanja vozila i gustoći prometa tako da vozilo može pravovremeno zaustaviti pred svakom zaprekom koju može predvidjeti.”, navode iz policije.

Tom prilikom u kočenju prednjim djelom vozila, naletio je na stražnji dio osobnog vozila marke Renault Talisman varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnjak, a koji je u trenutku nesreće bio zaustavljen ispred pješačkog semafora zbog upaljenog crvenog svjetla.

“Od naleta Renault Talisman odbačen je naprijed gdje je prednjim djelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke VW Passat sisačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 47-godišnjak, a u trenutku prometne nesreće također je bio zaustavljen radi upaljenog crvenog svjetla na semaforu.”, dodaju iz policije.

36-godišnjak je teško ozlijeđen i liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.