Home Crna Kronika 33-godišnjak njegovao nasad marihuane, ali ga je omela policija

33-godišnjak njegovao nasad marihuane, ali ga je omela policija

PODIJELITE
Foto: ilustracija

Prošlotjedne dvije krađe školski su primjer kako lopovu možemo vlastite stvari staviti na pladanj. Laki plijen tako su postali novčanici dvoje Velikogoričana.

Muškarac je prijavio policiji kako su mu 6. lipnja iz otključanog automobila parkiranog u blizini jezera u Novom Čiču ukrali novčanik s dokumentima i 200 kuna.

Istoga dana je 57-godišnja Goričanka u Kafulandu također ostala bez novčanika. Ostavila ga je bez nadzora, u svojoj torbici koju je držala u trgovačkim kolicima. Od kolica se čak i udaljila!

– Nezamislivo je da se torbica drži u trgovačkim kolicima, torbica se drži na ramenu ili ruci, nikako u kolicima – poručio je Niko Kuzmanović iz velikogoričke policije.

ZAPLIJENJENA 31 SADNICA MARIHUANE

U dva policijska pretresa pronađena je manja količina marihuane i veći broj biljaka u uzgoju. U pretresu 5. lipnja, 23-godišnjaku je oduzeto 47 grama marihuane, pakirane u paketiće. Istoga dana, kod 33-godišnjaka je pronađena 31 sadnica marihuane.

Tijekom noći 6. na 7. lipanj, nepoznati lopov provalio je u pogon Industrogradnje u Donjoj Lomnici i ukrao bakrenu žicu sa transformatora. Šteta je procijenjena na 40 tisuća kuna.

U Velikoj Kosnici, u noći 7. na 8. lipnja, lopovi su provalili u halu i garažu. Ukrali su električne produžne kablove i alat, vrijedan 6 500 kuna.

S gradilišta vikendice u Čičkoj Poljani, lopovi su 5. lipnja ukrali alat, elektromotornu kopačicu, dva motorna trimera i brusilicu, u vrijednosti 3500 kuna. Ubrzo je uhićen dvojac, 38-godišnjak iz Velike Gorice te njegov dvije godine mlađi kolega lopov iz Gline, protiv kojih je podnesena kaznena prijava.