Home Vijesti Zračna luka u prikupila pomoć u akciji ‘Zajedno u potrebi’ za kolege...

Zračna luka u prikupila pomoć u akciji ‘Zajedno u potrebi’ za kolege stradale u potresu

Humanitarna akcija trajala je ukupno 45 dana, a prikupljena sredstva su uplaćena 16. travnja 2021. godine na račune kolega, a sukladno kategorizaciji prijavljenih oštećenja njihovih stambenih objekata

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec / Arhiva
Unutar MZLZ Grupacije, uz podršku socijalnih partnera, u veljači ove godine pokrenuta je Humanitarna akcija „Zajedno u potrebi“, kao izraz želje prikupljanja pomoći našim kolegicama i kolegama čija je imovina stradala u potresima tijekom 2020. godine.
– Humanitarna akcija trajala je ukupno 45 dana, a prikupljena sredstva su uplaćena 16. travnja 2021. godine na račune naših kolegica i kolega, sukladno kategorizaciji prijavljenih oštećenja njihovih stambenih objekata. Ovim putem želimo zahvaliti svim radnicima MZLZ Grupacije koji su svojim uplatama sudjelovali u humanitarnoj akciji kao i socijalnim partnerima, poslovnim partnerima i dioničarima MZLZ d.d. koji su svojim uplatama donacija pokazali solidarnost i kolegijalnost te tako i opravdali naziv ove akcije – „Zajedno u potrebi“. – kazali su iz Zračne luke.