Home Izdvojeno Zimske praznike provedite u goričkom kinu

Zimske praznike provedite u goričkom kinu

Program "Zimski praznici u Kinu Gorica" traje od utorka, 2. siječnja do subote, 13. siječnja, a prikazat će se deset dječjih filmova.

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Za sve velikogoričke školarce u Kinu Gorica organiziran je program “Zimski praznici u Kinu Gorica”. Od utorka, 2. do subote, 13. siječnja svakog radnog dana u 11 i u 16  sati prikazat će se projekcije popularnih dječjih filmova. Cijena ulaznice za svaki film je 15 kuna.

Na rasporedu su sljedeći filmovi: “Polar Express”, “Tvrd orah 2”, “Arthur Božić”, “Moja čudovišna obitelj”, “Mali Gangster”, “Ferdinand”, “Medvjedić Paddington 2”, “Crveni par: Početak”, “Ekipa iz džungle”, “Mali Bigfoot”.

“Polar Express” je animirani film koji je u trajanju od 100 minuta režirao Robert Zemeckis. – Na Badnju večer jedan dječak počinje sumnjati u postojanje Djeda Mraza. Dok vani pršti snijeg, točno pet minuta prije ponoći, pred njegovom se kućom zaustavi starinski vlak, a simpatični ga kondukter pozove da s ostalom djecom krene na put prema Sjevernom polu, gdje će, ako iskreno vjeruje, upoznati pravog Djeda Mraza – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u utorak, 2. siječnja u 11 sati te dan kasnije u 16 sati.

“Tvrd orah 2” je animirani, sinkronizirani film koji je u trajanju od 91 minutu režirao Cal Brunker. – Vjeverica Surly i njegovi prijatelji Buddy, Andie i Precious otkriju kako gradonačelnik želi sagraditi divovski, zabavni park na njihovom staništu. Kako bi spriječili gradonačelnika da uništi njihov dom morat će se udružiti s ostatkom životinja iz parka – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u utorak, 2. siječnja u 16 sati te dan kasnije u 11 sati.

“Arthur Božić” je animirani, sinkronizirani film koji je u trajanju od 97 minuta režirala Sarah Smith. – Znate li kako Djed Mraz uspijeva uručiti poklone svoj djeci svijeta odjednom? Uz pomoć brojnih pomoćnika, eto kako! Ali što kada pomoćnici pogriješe pa dostave krive poklone? – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u četvrtak, 4. siječnja u 11 sati te dan kasnije u 16 sati.

“Moja čudovišna obitelj” je animirani, sinkronizirani film koji je u trajanju od 92 minute režirao Holger Tappe. – Obitelj Wishbone je daleko od sretne obitelji. Uz sve ostale probleme na maskenbalu ih zla vještica Baba Yaga pretvara u čudovišta! Kako bi skinuli prokletstvo sa sebe, ova obitelj je prisiljena progoniti vješticu po cijelom svijetu – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u četvrtak, 4. siječnja u 16 sati te dan kasnije u 11 sati.

“Mali Gangster” je igrana, sinkronizirana komedija koju je u trajanju od 102 minute režirao Arne Toonen. – Jedanaestogodišnji Rik stalna je meta zajedljive djece iz susjedstva, a njegov tata – koji bi, kako smatra Rik, ovom maltretiranju trebao stati na kraj – izgubljen je slučaj. Nakon što tata dobije novi posao, otac i sin sele u novi grad, a Rik to vidi kao priliku za novi početak. Novim prijateljima predstavlja se kao sin mafijaškog vođe – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u ponedjeljak, 8. siječnja u 11 sati te da kasnije u 16 sati.

“Ferdinand” je animirani, sinkronizirani film koji je u trajanju od 108 minuta režirao Carlos Saldanha. – Film o velikom biku Ferdinandu s još većim srcem koji bi radije mirisao cvijeće nego ulazio u borbu s matadorima. Nakon što su ga ljudi pogrešno doživjeli kao jednu razuzdanu zvijer, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati u obitelj, on okuplja i druge životinje i kreće na nevjerojatnu avanturu – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u ponedjeljak, 8. siječnja u 16 sati te da kasnije u 11 sati.

“Medvjedić Paddington 2” je igrano-animirani, sinkronizirani film koji je u trajanju od 103 minute režirao Paul King. – Omiljeni lik kultne engleske serije slikovnica, medvjedić Paddington, dolazi nam na velika platna s novim avanturama. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tete Lucy, Paddington naiđe na savršenu knjigu u antikvarnici. No kada otkrije da je knjiga ukradena, morat će krenuti u potragu za lopovom – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u srijedu, 10. siječnja u 11 sati te dan kasnije u 16 sati.

“Crveni par: Početak” je igrani, titlovani film koji je u trajanju od 88 minuta režirao Kriv Stenders. – Dječak Mick odlazi živjeti na farmu svog djeda u australskoj Pilbari, rijetko naseljenom kraju daleko od gradskog života. Nakon oluje i poplave, pronalazi štene potpuno prekriveno plavim blatom. Spašava ga i daje mu ime – Plavi, a pas i dječak postanu nerazdvojni – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u srijedu, 10. siječnja u 16 sati te dan kasnije u 11 sati.

“Ekipa iz džungle” je animirani, sinkronizirani film koji je u trajanju od 97 minuta režirao David Alaux. – Maurice možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima namjerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala prije njega. Ali, to će biti teško – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u petak, 12. siječnja u 11 sati te dan kasnije u 16 sati.

“Mali Bigfoot” je animirani, sinkronizirani film koji je u trajanju od 92 minute režirao Ben Stassen. – Trinaestogodišnji Adam kreće u potragu za svojim davno izgubljenim ocem. Ubrzo otkriva da mu je otac ni više ni manje nego legendarni Bigfoot koji se godinama skrivao duboko u šumi kako bi zaštitio sebe i svoju obitelj od velike korporacije HairCo., koja želi izvoditi eksperimente s njegovim DNA-om. Otac i sin počinju nadoknađivati izgubljeno vrijeme, a Adam uskoro otkriva kako također ima supermoći – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u petak, 12. siječnja u 16 sati te dan kasnije u 11 sati.