Home Izdvojeno Zdenka Kovačiček i trio u Alkaru!

Zdenka Kovačiček i trio u Alkaru!

Odličnu atmosferu i uvijek dobro i veselo društvo pronaći ćete na adresi Matoševa 11, a iza imena Alkar, koje kafić nosi još od svojih početaka, kriju se mladi (uskoro i bračni) partneri Iva i Marko

PODIJELITE

Zdenka Kovačiček i trio sutra stižu u Veliku Goricu. Ne, nije riječ o koncertu u velikoj dvorani, na otvorenom ili na stadionu kakav i priliči ovoj divi domaće ali i svjetske scene, riječ je o malom intimnom druženju i okupljanju u lokalnom kvartovskom kafiću koji je unazad nekoliko godina (doduše potiho, ali sigurno) postao prava meka domaćih, goričkih i gostujućih glazbenika, bendova i umjetnika. Odlična atmosfera i uvijek dobro i veselo društvo pronaći ćete na adresi Matoševa 11, a iza imena Alkar, koje kafić nosi još od svojih početaka prošlog stoljeća, kriju se mladi (uskoro i bračni) partneri Iva i Marko.

“Kod nas su često glazbeni programi, a od poznatijih glazbenika bio je tu Jimmy Stanić, Sara Renar, naš domaći glazbenik Veljo, Gaucho Manouche iz Zagreba, Playboysi iz Varaždina, naši Mel Caminosi, imali smo makedonsko gostovanje bio je tu, Vasko Atanasovski… To je mjesto ugodnog druženja i promicanja nove kulture, novih oblika druženja i kroz pub kviz svake srijede”, govori nam Marko Barunović, za prijatelje Bara, inače profesor povijesti i hrvatskog po struci, no kako nema posla , kaže, radi u Alkaru kao konobar, uz buduću suprugu, vlasnicu i šeficu, Ivu Pavić. “Ja sam umjetnički direktor “, šali se dobro raspoloženi Marko, pa kaže kako je kafić otvoren i za udruge koje se ovdje okupljaju, a oni im ustupaju prostor za sastanak.

Naravno vrata su svima uvijek otvorena (osim nedjeljom i blagdanom), pa će tako biti i sutra, u subotu, 27.4., već od popodnevnih sati. Pripremite se na dobru atmosferu i opušteno druženje uz roštilj, ping pong i društvene igre, a navečer stižu Zdenka Kovačiček trio te novi gorički band soul funk izričaja Skygroove koji čine mladi bubnjar Miroslav Graber, frontmen Vjeran Petračić i legendarni basist Miroslav Giljanović-Fix.

Ah, da ne zaboravimo, ovaj veliki glazbeni tulum priprema se povodom rođendana šefice Ive, Markove buduće supruge, pa ako svraćate, ne zaboravite na sitnicu za poklon 😀 Ulaz je, naravno, besplatan.