Home Izdvojeno Zanimljiv tjedan u Goričkom klubu mladih

Zanimljiv tjedan u Goričkom klubu mladih

Održava se prvi sastanak Foto/video sekcije te radionica "Što ti sad hoćeš?" .

PODIJELITE

Ovaj tjedan u Goričkom klubu mladih započinje prvim sastankom Foto/video sekcije. – Na današnjem sastanku za film slobodni su sudjelovati svi koji su se prijavili putem naše poveznice koje smo objavili prošli tjedan. Radionica je besplatna i nema ograničenje. Danas će se polaznici upoznati s planom, upoznati ostale sudionice, dodijelit će se uloge i sve oko budućih sastanaka – poručuju iz Goričkog kluba mladih.

Sutra se održava radionica “Što ti sad hoćeš?” koja je organizirana u sklopu projekta koji se provodi s ciljem lakše organizacije vremena, poboljšanja komunikacijskih vještina te strategija nošenja s izazovima u školi. Namijenjena je svim srednjoškolcima, a počinje u 19 i 30 sati.

U četvrtak se održavaju instrukcije, a prostorije kluba se mogu koristiti za učenje i odmaranje. Chillout zona organizirana je u petak te svi zainteresirani mogu pisati zadaće i seminare, učiti, odmarati ili čitati knjigu. – Foto sekcija tog dana ide gledati film i snima recenziju – kažu iz Goričkog kluba mladih.

Ekipa Goričkog kluba mladih čeka vas svaki dan, osim u srijedu na blagdan Svih svetih, od 17 sati na drugom katu Galženice.