Home Najave Zanima vas digitalni marketing i kreiranje sadržaja? Saznajte više na besplatnim radionicama

Zanima vas digitalni marketing i kreiranje sadržaja? Saznajte više na besplatnim radionicama

Predavač će biti Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja

PODIJELITE

Ako želite naučiti što je digitalni marketing i po čemu se bitno razlikuje od tradicionalnog marketinga, kako odabrati pravi marketinški cilj web stranice, te strateški pristup za postizanje cilja te kako pripremiti i optimizirati (SEO) sadržaj na web stranicama, radionice koje priprema VEGORA su idealne za vas. Radionice će se održati 26. i 27. travnja u Vijećnici POUVG te su besplatne za sudionike, samo je obavezna prijava OVDJE.

Predavač će biti Krešimir Koružnjak, stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Teme o kojima će se govoriti na radionici su o digitalnom marketingu, marketinškim ciljevima ovisno o tipu web stranice te važnost i uloga sadržaja na web stranici.

Koružnjak je inače certificirani Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos.

Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine bio je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Grow with Google. Ujedno je držao predavanja za velikogoričke poduzetnike u sklopu istog projekta.

U Algebri je radio 4 godine kao rukovoditelj proizvoda za marketinške programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“ i “Specijalist za internetsko oglašavanje“.