Home Izdvojeno Na Zagrebačkoj stao promet, Gorica ponosna

Na Zagrebačkoj stao promet, Gorica ponosna

Lavina je tu emocija i veselja, nije za zamjeriti, neki su skidali majice (ipak tu kuca srce vatreno pa ni zima ne smeta), zaustavljali su autobuse i motore, stala je i Policija

PODIJELITE

Kad Vatreni pobjeđuju sve je dozvoljeno, pa i da stane promet u samom centru grada. Nje to ništa neuobičajeno, vatreni navijači duž Zagrebačke stara su priča, još od Argentine, pa izgleda kako se toj ulici i opet nanovo vraćaju. Ovoga puta dali su si truda pa iznijeli i stol. Lavina je tu emocija i veselja, nije za zamjeriti, neki su skidali majice (ipak tu kuca srce vatreno pa ni zima ne smeta), zaustavljali su autobuse i motore, stala je i Policija, znaju da neće biti nevolja, jer ipak slavi Hrvatska. Pobjeda nad Dancima nije mala stvar, a posebno jučerašnja, koja će se još dugo pamtiti i prepričavati generacijama (poput tekme s Nijemcima ’98 koja je ušla u anale hrvatskog nogometa)

Kockasti dresovi, zastave, šalovi i slični rekviziti i dalje su neizostavni, kao i čaša u ruci, kakvog god pića, za nazdraviti pobjedi. Možda jesu glasni i možda zaista nekome smeta buka, ali ljudi, hajde, pa idemo prema tronu prvaka svijeta, valjda gunđanje na jednu noć možete staviti pod jastuk. Radije dođite k nama, na Zagrebačku, za tjedan dana pa da opet izvikujemo “Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta”. Ima nešto proročki u tim stihovima iz 1998.

Vidimo se za tjedan dana, a vi do tada uživajte u foto galeriji!