Home Sport Zagrebačka županija prigodno nagradila Ines Grdenić

Zagrebačka županija prigodno nagradila Ines Grdenić

Povodom osvajanja brončane medalje na ovogodišnjem Europskom prvenstvu održanom od 2. do 4. veljače u ruskom Sočiju.

PODIJELITE
foto: Zagrebačka županija
Ines Grdenić, karatisticu Karate kluba Velika Gorica, povodom osvajanja brončane medalje na ovogodišnjem Europskom prvenstvu održanom od 2. do 4. veljače u ruskom Sočiju, danas je u prostorijama Zagrebačke županije primio i prigodno nagradio sportskom opremom zamjenik župana Hrvoje Frankić. Devetnaestogodišnja Ines brončanu medalju osvojila je na Europskom prvenstvu za mlađe seniorke U21 u kategoriji do 50 kilograma. Najtrofejnija je karatistica Karate kluba Velika Gorica, a od 2009. godine titulu najbolje s prvenstva Hrvatske osvojila je sedam puta.
– Karate treniram već 11 godina tako da je iza mene jako puno rada i truda. Sada sam već u pripremama za Svjetski kamp koji će se održati u lipnju u Umagu, a naravno pripremam se i za sljedeće Europsko prvenstvo – rekla je Ines Grdenić poručivši mladim sportašima da ne odustaju, već da nastave trenirati jer onda ni rezultat neće izostati.

foto: Zagrebačka županija

Zamjenik Frankić čestitao je Ines na osvojenoj medalji te poručio kako je Zagrebačka županija ponosna na uspjehe svojih sportaša. – Zagrebačka županija doprinosi uspjehu svojih sportaša prvenstveno kroz županijsku Zajednicu sportskih udruga i saveza za koju je ove godine osigurano 6,8 milijuna kuna te kroz izgradnju sportskih objekata čime im se pruža adekvatan prostor za treniranje – rekao je Frankić.

Prijemu su nazočili ispred Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije predsjednik Vladimir Bregović i tajnik Mario Makarun, trener Goran Živković te tajnik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek, a ispred UO za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu pročelnica Mirela Katalenac.