Home Gospodarstvo Zagrebačka županija: 10,4 milijuna kuna za komunalnu infrastrukturu

Zagrebačka županija: 10,4 milijuna kuna za komunalnu infrastrukturu

Želi se potaknuti dugoročno održiv i teritorijalno uravnotežen razvoj prometne infrastrukture, vodoopskrbe i zbrinjavanja otpadnih voda te razvoj cjelovitog sustava gospodarenja otpadom u županiji

PODIJELITE

Zagrebačka županija uputila je javni poziv gradovima i općinama na svom području za dodjelu 10.450.000 kuna bespovratnih sredstava za financiranje/sufinanciranje izgradnje i održavanje objekata i uređaja komunalne infrastrukture u 2021. godini.

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. studenoga 2021. godine. Zagrebačka županija sudjelovat će u sufinanciranju prijavljenog programa/projekata s najviše do 1.000.000 kuna.

Opći cilj programa izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture je poticanje dugoročno održivog i teritorijalno uravnoteženog razvoja prometne infrastrukture, vodoopskrbe i zbrinjavanja otpadnih voda te razvoj cjelovitog sustava gospodarenja otpadom.

Prijava na natječaj vrši se elektronski

Prijave na natječaj zaprimaju se putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata.

Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od sedam dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za promet i komunalnu infrastrukturu Ulica grada Vukovara 72/V, 10000 Zagreb s naznakom „Prijava na Javni poziv za prijavu Programa/Projekta za financiranje/sufinanciranje izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture u jedinicama lokalne samouprave na području Zagrebačke županije u 2021. godini“.