Home Izdvojeno Zabavni park, kultruni i sportski program na Kosničkim večerima

Zabavni park, kultruni i sportski program na Kosničkim večerima

Od 15 sati je zabavni park za djecu, a kulturni program počinje u 18 sati

PODIJELITE

Dan Mjesnog odbora Kosnica održat će se u subotu, 18.svibnja, a zajedno s obilježavanjem stižu i popularne Kosničke večeri. Početak je u 14 sati, paljenjem svijeća i polaganjem vijenaca na spomeniku Hrvatskog branitelja Mladena Bedekovića, u organizaciji MO Kosnica i KUU Turopoljska tradicija.

Za najmlađe posjetitelje od 15 sati otvara se dječji zabavni park uz konje iz konjičkog kluba Agramer, koje će moći jahati svi zainteresirani. Kulturni dio programa započet će u 18 sati, a publici će se predstaviti sedam kulturno umjetničkih društava: Kud Šćitarjevo, Kud Klas Podsused, Fa Turopolje, Vesela Šokadija iz Koritne, Kud Čiče, Kud Kravarsko, Turopoljska zvona te Party time bend koji će nakon službenog dijela zabavljati posjetitelje.

“Ovaj projekt osmislili smo kao cjelodnevni događaj u našem mjestu, kako bi obogatili kulturni život te pokazali da zajedničkom suradnjom itekako možemo napraviti kvalitetne projekte za dobrobit našeg mjesta i mještana. Naravno, mislili smo i na gastro ponudu pa neće nedostajati kuhanih kobasa, kolača i drugih delicija”, najavili su organizatori.