Home Crna Kronika Za vikend nekoliko prometnih, 36-godišnjak vozio s 1,47 promila

Za vikend nekoliko prometnih, 36-godišnjak vozio s 1,47 promila

Tijekom vikenda provedena je akcija 'Alkohol i opojne droge' i 'Brzina'

PODIJELITE

Tijekom ovog vikenda od 03. do 06. siječnja na području policijske postaje Velika Gorica provedena je akcija ‘Alkohol i opojne droge’ i ‘Brzina’. Za vrijeme akcije utvrđeno je 10 prekršaja. Među njima bilo je pet prekršaja vožnje prekoračenja brzine te pet prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola.

“U subotu, 4. siječnja u 21,55 sati, muškarac starosti 36 godina upravljao je osobnim automobilom, a kretao se kolnikom Kurilovečke ulice u Velikoj Gorici u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja sa ulicom Matice Hrvatske sletio je s kolnika i učestovao u prometnoj nesreći s materijalnom štetom. Alkotestiranjem je utvrđeno da je upravljao pod utjecajem alkohola, a u organizmu je imao 1,47 g/kg alkohola. Istom je na mjestu događaja privremeno oduzeta vozačka dozvola, i isključen je iz prometa, a na mjestu događaja izdan mu je Prekršajni nalog.”, govore iz policije.

U vrijeme provođenja akcije dogodile su se dvije prometne nesreće sa materijalnom štetom dok se tijekom ostatka vikenda dogodila jedna prometna nesreća sa materijalnom štetom. Uz to je utvrđeno i trinaest ostalih prekršaja iz domene prometa. Ukupno je utvrđen 21 prometni prekršaj.