Home Gospodarstvo Za mjesec dana počinju pripreme za majstorske ispite

Za mjesec dana počinju pripreme za majstorske ispite

PODIJELITE

Udruženje obrtnika Velika Gorica organizira pripreme za majstorski ispit u proljetnom ispitnom roku. Pripreme počinju besplatnim uvodnim predavanjem u ponedjeljak, 27. veljače u Udruženju obrtnika Velika Gorica, a ispitni rok majstorskih ispita održat će se od 5. travnja do 12. svibnja. Prijave se primaju u Uredu za obrazovanje Obrtničke komore Zagreb do 19. veljače.

– Na uvodnom predavanju polaznici će dobiti sve važne informacije o provedbi majstorskoga ispita, kao i o samim pripremama za polaganje majstorskoga ispita. Pripreme za polaganje majstorskog ispita bit će organizirane ponedjeljkom, utorkom, srijedom i četvrtkom od 16 do 19 sati. U slučaju veće skupine moguća je drugačija organizacija nastave u dogovoru s polaznicima na samom uvodnom predavanju – najavili su u Udruženju obrtnika Velika Gorica.obrtnikSvoje mjesto na pripremama možete rezervirati slanjem popunjene upisnice Udruženju obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka 5 ili putem e-mail adrese uovg@zg.t-com.hr najkasnije do 24. veljače.

 – U  suradnji s nastavnicima puno kvalitetnije i brže naučiti  ćete  nastavna  područja  za polaganje teorijskih ispita majstorskoga ispita (pravo, gospodarstvo, radna pedagogija i stručna teorija), kao i za praktični dio radne pedagogije. Nastava je organizirana za predmete: gospodarstvo i financije, pravo i pravni propisi, radna pedagogija  i  stručna teorija. Nastava iz stručne teorije prema zanimanjima dijeli se u manje skupine i organizira tako da svaka struka ima predavanja s nastavnikom iz svoje struke. Pripreme ne uključuju praktični dio ispita jer ste se za taj dio ispita spremali tijekom stjecanja radnog iskustva – poručili su budućim polaznicima iz velikogoričkog Udruženju obrtnika.

Što su još pripremili za polaznike u Udruženju obrtnika te koja je cijena priprema za polaganje majstorskih ispita kao i sve druge informacije vezane uz pripreme možete doznati na broj telefona 01 6222 110.