Home Najave Za malenog Nou iz Kuča: Poznati tattoo majstori organiziraju maraton tetoviranja

Za malenog Nou iz Kuča: Poznati tattoo majstori organiziraju maraton tetoviranja

Deset tattoo majstora iz raznih dijelova Hrvatske i Slovenije tetovirat će cijeli dan kako bi prikupili što više donacija za mališana

PODIJELITE

Maleni Noa Kokanović iz Kuča dječak je čija je majka zatražila pomoć od građana jer Noa je slijep, ima oštećenje lijevog slušnog kanala, poremećaj senzorike, motorike i epilepsiju. Jedini je takav dječak u Hrvatskoj i peti u svijetu. Njegovo liječenje skupo košta, a sada su se, nakon brojnih velikogoričkih udruga, u prikupljanje uključili i poznati tattoo majstori.

Organiziraju maraton tetoviranja s ciljem prikupljanja pomoći za dječaka Nou Kokanovića koji će se održati 15. travnja u tattoo studiju Karma Ink Tattoo u Rijeci. Deset tattoo majstora iz raznih dijelova Hrvatske i Slovenije udružili su se u naporima prikupljanja donacija za dvogodišnjeg Nou, dječaka iz Velike Gorice s teškim dijagnozama.

Umjetnici koji su se odazvali akciji i koji će odraditi cjelodnevni maraton tetoviranja za pomoć obitelji Kokanović su cjelokupni tim domaćinskog studija Karma Ink Tattoo; tattoo artisti Gloria Nanut, Lola Žeželić, Linda Knežević, Angelika Vunić, Roni Kostadina te piercer Josip Fućak. Iz zagrebačkog Bura Tattoo studija sudjeluju Ana Kušter i Dolores Brbora te iz istog grada dolazi i Melanija Cupek, vlasnica studija Black Orchid Tattoo. Iz Kopra se odazvala umjetnica Petra Fon iz istoimenog studija, a iz studija Good Vibrations u Puli sudjeluje Nikola Vidaković.

U svrhu prikupljanja donacija, tattoo majstori su pripremili mnoštvo unikatnih dizajna za tetoviranje, printove umjetničkih ilustracija te odličnu atmosferu uz DJ-a Andreja Diklića.

Za okrjepu umjetnika pobrinuli su se riječki King’s Caffe Food pub i Zmajska pivovara, a za dodatne materijale u pomoć su nesebično pritekli zagrebački Cibo Copy i D print Rijeka. Iznos donacije za tetoviranje iznosi 50€ i to vrijedi za bilo koji dizajn pripremljen za ovaj događaj, a tetovirat će se po redoslijedu dolaska.

Event će okupiti entuzijaste svijeta tetoviranja i piercinga, a za one koji to nisu a žele pomoći, donaciju mogu uplatiti direktno na žiro račun Noe Kokanovića ili na jednom od označenih mjesta u studiju. Više o Noinom životu moguće je pratiti na facebook stranici Noa i borba sa dijagnozama.