Home Izdvojeno Za dva dana počinju 8. Dani mladih

Za dva dana počinju 8. Dani mladih

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Mladi i zaposleni – tema je 8. dana mladih koji se održavaju krajem tjedna u Velikoj Gorici. U četvrtak, 20. listopada, u 18.30 sati u Galženici organizira se ”Platforma pozitivnih vibracija” na kojoj će gostovati Damir Sabol (PhotoMath), Vedrana Klarić i Dario Filković. Isti dan u 20 sati je ”Movie night” kad će se prikazati film ”Inferno”. Projekcija je besplatna za sve, a za karte se možete javiti u Inbox na službenoj Facebook stranici Savjeta mladih.

Petak je rezerviran za maturante koji će na Ranchu Kurilovec imati priliku naučiti kako napisati životopis, proći komunikacijski trening i svladati osnove organiziranja tima. Ostali srednjoškolci mogu doći na Ranch i cijeli dan s vršnjacima razmijenjivati svoje knjige koje su donjeli od kuće. Navečer, u 21 sat zabavljat će ih Diskočagljevi ala The Cliffhangersi.

– Kao i svake godine u dane mladih unosimo dozu humanitarnosti – Zaklada Ana Rukavina vas poziva da u Dvorani Galženica u subotu 22. listopada od 16 do 18 sati date uzorak krvi i upišete se u registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži – tipizaciji mogu prisustvovati sve zdrave osobe od 18 do 40 godina starosti. Dođi i možda već sutra nekome spasiš život! – pozvali su iz Savjeta mladih.8-dani-mladih