Home Izdvojeno Vrijedne ruke u Velikoj Kosnici vikend iskoristile za sadnju cvijeća i uređenje...

Vrijedne ruke u Velikoj Kosnici vikend iskoristile za sadnju cvijeća i uređenje svog mjesta

Iz KUU Turopoljska tradicija - Kosnica staknuli su dugogodišnju dobru suradnju koju njeguju s gradom, a posebice prijateljstvo sa zamjenikom gradonačelnika Ervinom Kolarcem

PODIJELITE

Subotnje poslijepodne je za KUU Turopoljska tradicija – Kosnica i mještane Velike Kosnice, bilo aktivno. Prionuli su u uređenje okoliša naselja u kojem žive.

– Sadili smo cvijeće u košaru kod spomenika hrvatskih branitelja kako bi naše mjesto izgledalo što ljepše za uskrsne blagdane.
Akciju sadnje cvijeća organizirali smo mi, no kako imamo dobru suradnju sa našim gradom te Mjesnim Odborom kao i svim udrugama koje djeluju u našem mjestu – kazali su iz Udruge.

Iznimna suradnja sa zamjenikom gradonačelnika

Foto izvor: KUU Turopoljska tradicija-Kosnica/Facebook

Akciji sadnje su se pridružili i predsjednik Mjesnog Odbora gospodin Goran Miličević te dogradonačelnik grada Velike Gorice Ervin Kolarec koji je donirao cvijeće za sadnju, a istaknuli su dugogodišnju dobru suradnju koju njeguju s gradom.

– Dogradonačelnik Ervin Kolarec nam je uvijek rado pomagao, ali i sudjelovao na svim našim manifestacijama koje organiziramo u Kosnici. Inače pomaže i druge udruge u našem mjestu, kao što je DVD-Kosnica, Mjesni Odbor Kosnica, udruga umirovljenika, stoga s punim pravom možemo reći da je Ervin Kolarec ne samo naš prijatelj, nego i prijatelj Kosnice – istaknuli su iz Udruge.

Poručili su i kako, što se uređenja tiče i dalje nastavljaju vrijedno raditi, složno kao i uvijek. Već planiraju sljedeću akciju prilikom koje namjeravaju posaditi cvijeće posaditi i kod kapelice Svetog Josipa te kod raspela u Turopoljskoj ulici.