Home Izdvojeno Vratili se bez bodova

Vratili se bez bodova

PODIJELITE

Odbojkaši OK ‘Gorica’ vratili su se bez bodova s gostovanja u Zagrebu. Iako umorni od MEVZA turnira u Austriji, Mladostaši su bili preveliki zalogaj za Goričane, a o tome najbolje govori rezultat 25:21, 25:20, 25:19 po setovima.

– Njihovi resursi su daleko veći od naših. Ako samo pogledamo količinu treninga, gdje mi imamo samo tri treninga tjedno dok oni imaju priliku trenirati dva puta dnevno, suludo bi bilo očekivati da možemo nešto značajnije napraviti. No, mi se ne predajemo unaprijed, niti ikad hoćemo, i smatram da smo odradili korektan posao, što i sam rezultat, koji na kraju nije izgledao tako strašno, govori – izjavio je srednjak OK Gorice Davor Cota.

U ZAVRŠNICI U GRUPI S ROVINJOM, MURSOM I ŠIBENIKOM 91

Počinje ‘play off’ u kojem će se klubovi natjecati u dvije skupine po četiri ekipe, a Gorica se nalazi u skupini s OK Rovinj, MOK Mursa Osijek i OK Šibenik 91. Drugu skupinu čine OK Mladost Marina Kaštela, HAOK Mladost, OKM Centrometal i OK Sisak. Najavljeno je igranje uzvratnih utakmica u završnici, što znači da Goričane čekaju tri gostujuće i tri domaće utakmice. Već sljedeći vikend u goste im dolazi Mursa iz Osijeka.