Home Izdvojeno „Vodoskok“ zbunio vozače: Pukao glavni cjevovod u Donjoj Lomnici

„Vodoskok“ zbunio vozače: Pukao glavni cjevovod u Donjoj Lomnici

PODIJELITE

–  U slučaju da nismo na vrijeme reagirali podrumi okolnjih kuća bili bi potopljeni  –  ističe Drago Mihelec iz VG Vodoopskrbe

BEZ VODE MJEŠTANI DEVERIĆEVE ULICE

Prskanje vode na glavnoj prometnici u Donjoj Lomnici zbunio je građane, a ponajviše vozače. Zajedno s djelatnicima velikogoričke Vodoopskrbe na teren je na poziv mještana izašla i ekipa KronikaVG.

–  U tijeku je krpanje cijevi i to činimo što je brže moguće jer mještani Deverićeve ulice dok traje sanacija neće imati vodu  –  kaže Mihelec.

BRZA REAKCIJA

Djelatnici vodoopskrbe odmah su reagirali na poziv zbunjenih mještana Deverićeve ulice. U Donju Lomnicu prije podne stigla je ekipa od šest djelatnika i odmah počela sanirati kvar. Nakon što su počeli s iskopom, utvrdili su kako je došlo do puknuća na glavnom cjevovodu. Kvar se dogodio na raskrižju Odranske i Deverićeve ulice pokraj obiteljskih kuća.

SPASILI KUĆE

Voda je izbila na asfalt i oštetila prometnicu, ali do kuća, na sreću, nije stigla.

–  U slučaju da nismo na vrijeme reagirali u najmanju ruku bi podrumi i vrtovi okolnjih kuća bili potopljeni  –  zaključio je Mihelec.

Djelatnici Vodoopskrbe smatraju da je razlog puknuća ulegnuće terena i starost cijevi te veliki pritisak u glavnom cjevovodu, koji je i uzrokovao prskanje vode na glavnoj prometnici u Donjoj Lomnici.

[print_gllr id=2372]