Home Vijesti Vladimir Vrčković proglašen doživotnim počasnim predsjednikom DVD-a Kurilovec

Vladimir Vrčković proglašen doživotnim počasnim predsjednikom DVD-a Kurilovec

Na sjednici je donesena i odluka o proglašenju Ivana Veselića, vatrogasnog dočasnika I. klase, doživotnim počasnim članom Društva

PODIJELITE

DVD Kurilovec je u petak, 17. prosinca, održao sjednicu redovnu sjednicu Skupštine DVD-a na kojemu su doneseni planovi rada i financijski plan za nadolazeću 2022. godinu.

Jedna od najvećih stvari je to što će iduće godine obilježiti velikih 110.  godina rada i djelovanja Društva. Na sjednici je bilo i svečanih momenata, pa je tako provedena odluka o proglašenju gospodina Vladimira Vrčkovića, vatrogasnog časnika I. klase, doživotnim počasnim predsjednikom Društva. Na sjednici je donesena i odluka o proglašenju gospodina Ivana Veselića, vatrogasnog dočasnika I. klase, doživotnim počasnim članom Društva.

Ova važna počasna zvanja zaslužili svojim dugogodišnjim nesebičnim radom i zalaganjem za razvoj i napredak Društva.”, objašnjavaju iz DVD-a.

Gospodin Vrčković član je Društva od 1976. godine, dužnost tajnika vršio je od 1993. do 1997. godine kada postaje zamjenikom predsjednika, a predsjednikom Društva postaje 2009. godine te tu dužnost vrši sve do početka 2021. godine. Također, od 2009. do početka 2021. godine vršio je i dužnost člana upravnog odbora Vatrogasne zajednice Grada Velike Gorice.

Gospodin Veselić članom Društva postao je 1980. godine, članom upravnog odbora neprekidno je od 1986., a dužnost tajnika vršio je u dva navrata i to od 1986. do 1990. te od 1992. do 1993. godine. Zamjenikom predsjednika postaje 2009. te tu dužnost vrši sve do početka 2021. godine.

Skupština je, sukladno Statutu, potvrdila i mandate novoizabranog člana zapovjedništva Erika Vučilovskog te člana upravnog odbora Ivana Odrčića.