Home Izdvojeno Vježbajte na otvorenom uz Marija Valentića

Vježbajte na otvorenom uz Marija Valentića

PODIJELITE

“Aktivni u proljeće” manifestacija je koja će građanima predstaviti mogućnosti bavljenja sportom i rekreacijom u Velikoj Gorici. Organiziraju je Turistička zajednica i Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice u subotu od 10 sati u Parku dr. Franje Tuđmana.

– U okviru svojih zadaća poticanja, organiziranja i provođenja akcija u cilju očuvanja turističkog prostora i zaštite prirodnog okoliša želimo potaknuti građane na aktivan život i boravak u prirodi jer na svega nekoliko kilometara od centra grada možete svakodnevno ili barem vikendom uživati u zelenilu šuma, gorica, livada i rijeka – poručuju iz Turističke zajednice.

Nakon zajedničkog zagrijavanja i vježbanja na otvorenom koje će voditi trener Mario Valentić, u Parku će se predstaviti velikogorički klubovi i udruge koje se bave rekreacijom, sportom, zdravljem i drugim srodnim područjima. Velikogoričani će moći više saznati i o manje poznatim sportovima te se informirati o raznim oblicima rekreacije u gradu i okolici.

– Nadamo se dobrom vremenu, ali i u slučaju manje kiše, program ne otkazujemo, već aktivnosti prilagođavamo vremenskim uvjetima. Aktivni u proljeće, znači bez obzira na vremenske neprilike, živjeti zdravo, aktivno – objasnila je Milada Mesarić, direktorica Turističkog ureda.