Home Izdvojeno Vikend u znaku malih životinja

Vikend u znaku malih životinja

PODIJELITE

Vikend pred nama bit će u znaku malih životinja. Na dvije lokacije u gradu, u organizaciji dviju udruga, održat će se izložbe malih životinja.

10. Županijsku izložbu malih životinja organizira Društvo za uzgoj i zaštitu malih životinja Velika Gorica 2005. Izložba se otvara u petak u 13 sati u Srednjoj strukovnoj školi.zivotinje

-Na izložbi su obuhvaćene četiri sekcije, raznovrsni primjerci peradi, golubova, kunića i egzotičnih ptica. Široka paleta životinja koje nemamo priliku vidjeti svaki dan, nama neobične i pomalo egzotične.- rekao nam je Mihael Pavišić, predsjednik Društva za uzgoj i zaštitu malih životinja Velika Gorica 2005.

Životinje u petak možete razgledati do 20 sati, u subotu od 8 do 20, a u nedjelju od 8 do 13 sati. Ulaz je slobodan.zivotinje4

Druga izložba u organizaciji Udruge uzgajatelja malih životinja Turopolje održava se u Osnovnoj školi Jurja Habdelića i odrasli za nju moraju izdvojiti 10 kuna dok je za djecu do 10 godina besplatna. Počinje u subotu u 8 sati, a možete ju razgledati do 20 sati. U nedjelju traje nešto kraće, od 8 do 14 sati.

Na 12. godišnjoj izložbi male životinje predstavit će mnoge udruge iz Zagrebačke županije, ali i susjednih županija. Boris Cebović poručio je kako će posjetitelji na ovoj izložbi moći vidjeti više od 500 malih životinja.