Home Crna Kronika U Velikoj Mlaki ukradeno 400 litara goriva, u Gorici tri mladića (15,...

U Velikoj Mlaki ukradeno 400 litara goriva, u Gorici tri mladića (15, 16, 18) pokušala provaliti u automobil

Prijavljen je i pokušaj provale u trgovinu na Plesu.

PODIJELITE

U noći s petka, 8. na subotu, 9. prosinca provaljeno je u skladište poduzeća Top-Kop u Velikoj Mlaki. Nepoznati počinitelj iz rezervoara teretnih vozila ukrao je 400 litara dizel goriva. Nakon toga provalio je i u kontejner. Šteta je 5 200 kuna.

U nedjelju, 10. prosinca oko ponoći dva maloljetnika i jedan mlađi punoljetnik pokušali su provaliti u vozilo marke Chevrolet Aveo koje se nalazilo u Ulici Hrvatske bratske zajednice, a u vlasništvu je poduzeća KBM Leasing. – Provalili su u vozilo, no ništa nisu otuđili jer su naišli policijski službenici. Počinitelji su pobjegli, ali je naknadno utvrđeno da se radi o 18-godišnjaku, 16-godišnjaku i 15-godišnjaku s područja Velike Gorice i Novog Zagreba protiv kojih slijedi kaznena prijava radi kaznenog djelatnike krađe provaljivanjem u pokušaju – ispričao je Nikica Kuzmanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

U srijedu, 13. prosinca oko 22 sati nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u trgovinu ALDI Poduzeća na Plesu. Nepoznati počinitelj je demontirao zvučnu kutiju od alarm uređaja te je pokušao provaliti, no nije uspio pa je odustao od daljnje namjere.