Home Izdvojeno Velikogorička flautistica i studentica Muzičke akademije Lora treba našu pomoć u ostvarenju...

Velikogorička flautistica i studentica Muzičke akademije Lora treba našu pomoć u ostvarenju svoga sna

Lori, studentici druge godine je potrebna nova flauta kako bi mogla kvalitetno nastaviti svoje školovanje i daljnje usavršavanje. Evo kako možete pomoći....

PODIJELITE

Velikogoričkoj flautistici Lori Likan Kelentrić, dugogodišnjoj učenici Umjetničke škole Franje Lučića, a sada studentici 2. godine Muzičke akademije u Zagrebu, prijeko je potrebna nova flauta kako bi mogla kvalitetno nastaviti svoje školovanje i daljnje usavršavanje.

U tom cilju pokrenuta je GoGetFunding kampanja a do sada je donirano tek oko 14% potrebnih sredstava za kupnju flaute. Evo i priče o našoj sugrađanki Lori…


– Zovem se Lora, imam 20 godina i otkad znam za sebe voljela sam glazbu. Zato sam s osam godina upisala glazbenu školu i počela učiti svirati flautu. Od samog početka osjetila sam veliku ljubav prema flauti. Vrlo rano sam počela sudjelovati na mnogim natjecanjima – državnim i međunarodnim te postizala odlične rezultate. Mnogi su me odmalena pitali čime se želim baviti u životu. Ja sam im uvijek spremno odgovorila – bavit ću se sviranjem flaute – istaknula je Lora.

Nakon završetka osnovne i srednje glazbene škole, upisala je Muzičku akademiju u Zagrebu kako bi se dalje nastavila usavršavati kao glazbenica, no flauta koju posjeduje, ne zadovoljava uvjete profesionalne flaute koju bi Lora trebala koristiti na akademiji.

– Moja obitelj i ja nemamo novčanih sredstava za kupnju takve profesionalne flaute te Vas zato molim za pomoć oko sponzorstva za kupovinu flaute kako bi dalje mogla nastaviti studij i ostvariti svoj životni san – baviti se onim što najviše volim. Ulažem veliki trud u svoje studiranje i postizanje uspjeha na natjecanjima koja su moja motivacija za daljnji trud i postizanje kvalitete. Moja flauta, nažalost, više nije u rangu programa koji sviram na Muzičkoj akademiji te tako nemam dovoljno mogućnosti za svoje kvalitetno napredovanje kao glazbenica – kazala je Lora.

Evo kako možemo pomoći Lori…

Svojom novčanom donacijom možemo joj omogućiti kupovinu takvog instrumenta koji će zadovoljiti sve uvjete potrebne za Lorin daljnji studij i napredovanje u glazbi.

– San mi je jednoga dana biti glazbenica koja će se usavršavati kod svjetski poznatih flautista. Želim svirati u orkestrima s kojima ću stjecati iskustva i širiti svoja glazbena znanja te jednoga dana ta znanja prenositi mladim budućim generacijama glazbenika. Također, svojim muziciranjem želim približiti ljudima ljepotu glazbe i pokazati kako glazbom možemo promijeniti svijet usrećujući druge notama ljubavi –  poručuje Lora.

Donaciju možete uplatiti OVDJE.