Home Gospodarstvo VELIKA MLAKA Od ponedjeljka privremena regulacija prometa zbog radova na nadvožnjaku

VELIKA MLAKA Od ponedjeljka privremena regulacija prometa zbog radova na nadvožnjaku

Predviđeno trajanje radova u dvije faze na sanaciji jugozapadnog dijela nadvožnjaka je do 15. rujna

PODIJELITE

Zbog potrebe izvođenja radova sanacije nadvožnjaka „Velika Mlaka“ na dijelu na dijelu nerazvrstane ceste (ŽC) 330200 Zagrebačke ceste u Velikoj Mlaki uspostavit će se privremena regulacija prometa u vremenskom periodu od ponedjeljka, 13. lipnja do 15. rujna (faza 4: od 13.06.2022. do 19.06.2022. i faza 5: od 20.06.2022. do 15.09.2022. godine) prema „Prometni elaborat – privremene regulacije prometa za vrijeme izvođenja radova na sanaciji jugozapadnog dijela nadvožnjaka „Velika Mlaka“ na prometnici Zagrebačka cesta (smjer Velika Gorica)“, TD: 11/22, od veljače 2022. godine.

Evo koji radovi će se izvoditi

Za vrijeme navedenih radova privremenom regulacijom prometa u FAZI 4 radova predviđeno je zatvaranje lijeve vozne trake na oba kolnika Zagrebačke ceste (smjer Velika Gorica – Zagreb) u duljini od cca 150 metar u zoni nadvožnjaka zbog izrade privremenih prolaza (Bypass) preko zelenog razdjelnog pojasa prije i nakon objekta nadvožnjaka.

Privremenom regulacijom prometa u FAZI 5 radova predviđeno je potpuno zatvaranje južnog kolnika Zagrebačke ceste u duljini od cca 150 metara preko nadvožnjaka (smjer Zagreb – Velika Gorica). Vozila koja se kreću u smjeru Velika Gorica preusmjerit će se putem prethodno izrađenih prolaza, na sjeverni dio kolnika.

Na južnom dijelu kolnika promet iz smjera Zagreba kanalizirat će se na sjeverni dio kolnika (suprotan smjer).

Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje – poručuju iz Grada.