Home Izdvojeno Veleučilište Velika Gorica sutra će promovirati novu generaciju prvostupnika i specijalista

Veleučilište Velika Gorica sutra će promovirati novu generaciju prvostupnika i specijalista

PODIJELITE

Velikogoričko Veleučilište promovirat će 129 svojih studenata u zvanje prvostupnika i specijalista struke. Promocija će se održati u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta i podijeljena je na dva dijela.

– Na prvoj promociji u 9,30 sati promovirat će se 48 završenih studenta preddiplomskog stručnog studija Upravljanje u kriznim uvjetima, devet završenih studenata preddiplomskog stručnog studija Održavanje zrakoplova i sedam studenata preddiplomskog stručnog studija Očna optika. Također, na prvoj promociji svoje diplome preuzet će i tri specijalista struke specijalističkog diplomskog stručnog studija Krizni menadžment. – rekli su iz Veleučilišta.

VVG-promo-12152

U 12,30 sati promovirat će se 32 završena studenata preddiplomskog stručnog studija Održavanje računalnih sustava , 18 stručnih prvostupnika preddiplomskog stručnog studija Održavanje motornih vozila, te pet završenih studenata specijalističkog diplomskog stručnog studija Informacijski sustavi i sedam specijalista struke specijalističkog diplomskog stručnog studija Upravljanje logističkim sustavima i procesima.

Ovi mladi ljudi zasigurno imaju razloga biti ponosni na sebe i svoje rezultate, kao i njihovi roditelji koji su im vjerojatno bili najveća podrška tijekom studiranja. Dok će neki nastaviti studirati, druge čeka jedna puno teža bitka, pronalazak posla.