Home Izdvojeno Veleučilište Velika Gorica sudjelovalo na sajmu ‘Informativa’ u Ljubljani

Veleučilište Velika Gorica sudjelovalo na sajmu ‘Informativa’ u Ljubljani

Ovo je jedan od najvećih sajmova ovakve vrste u Sloveniji na koji dolaze posjetitelji iz mnogih europskih zemalja

PODIJELITE
Foto: VVG

U Ljubljani se od 24. do 25. siječnja održao 12. sajam obrazovanja i zanimanja Informativa na kojem su sudjelovali i studenti Veleučilišta Velika Gorica.

Ovo je jedan od najvećih sajmova ovakve vrste u Sloveniji na koji dolaze posjetitelji iz mnogih europskih zemalja. “Dvodnevni sajam bio je idealna prilika za najavu novog specijalističkog stručnog studija optometrije koji će se odvijati na engleskome jeziku. Najveći interes posjetitelja za novi studij bio je među srednjoškolcima strukovne optičarske škole iz Rogaške Slatine koji često nastavljaju obrazovanje upravo na preddiplomskom stručnom studiju očne optike u Velikoj Gorici.”, navode iz Veleučilišta.

Foto: VVG

Srednjoškolci iz Rogaške Slatine pozdravili su pokretanje novog specijalističkog studija optometrije na engleskome gdje bi se većina studija odvijala putem e-učenja. Osim što bi specijalistički studij na engleskome bio vrlo pristupačan, među posjetiteljima je prepoznat potencijal ulaganja u nastavak svog obrazovanja na Veleučilištu Velika Gorica jer bi završetkom ovog studija postali konkurentni na europskom, ali i svjetskom tržištu rada.