Home Vijesti Večeras u Kinu Gorica na izbor dva filma

Večeras u Kinu Gorica na izbor dva filma

PODIJELITE

Danas u Kinu Gorica možete pogledati dva filma. U 19 sati možete pogledati ‘Ledeno doba: Veliki udar’ u 2D projekciji, a u 21 sat ‘Zvjezdane staze: S one strane’ u 3D projekciji.

Peti nastavak Ledenog doba prati Scratovu potragaza odbjeglim žirom koja ga je ovoga puta katapultirala u svemir, gdje će se dogoditi niz kozmičkih događaja koji prijete uništenju cijelog svijeta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im prijeti, Manny, Sid i Diego morat će napustiti svoj dom i krenuti u nove avanture i na putovanje u nove, egzotične zemlje gdje će upoznati mnoštvo novih likova.

Ledeno doba, screenshot (2)

Najnoviji nastavak znanstveno-fantastičnog serijala Zvjezdane staze prikazuje najveću pustolovinu svih vremena. Pustolovina započinje s nevjerojatnom pričom o putovanju mlade posade koja se vraća na najmodernijem svemirskom brodu ikad sagrađenom – ”U.S.S. Enterprise”. Posadu, predvođenu kapetanom Jamesom T. Kirkom, napao je nezaustavljiv val vanzemaljaca koji uništavaju Enterprise, ostavljajući ih nasukane na novom planetu gdje se sukobljavaju s novim nemilosrdnim neprijateljima.zvjezdane staze s one strane

Projekcije Ledenog doba u 2D-u i Zvjezdanih staza u 3D-u traju do utorka, 26. srpnja.