Home Gospodarstvo VE-GO-RA organizira novu besplatnu edukaciju

VE-GO-RA organizira novu besplatnu edukaciju

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava.

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Kako bi približili postupak javne nabave za ne-obveznike javne nabave, iz Razvojne agencije VE-GO-RA pozivaju sve zainteresirane na edukaciju ”Javna nabava za ne-obveznike javne nabave (NOJN)” koja će se održati u četvrtak 15. ožujka u 9 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

– Pitate se kako uspješno realizirati i ostvariti potporu iz EU fondova i drugih javnih izvora? Niste obveznik zakona o javnoj nabavi, a zbog odobrenih sredstava morate se držati pravila javne nabave? Direktiva Europske unije propisuje pravila prilikom nabave robe i usluga za sve korisnike potpora, bez obzira jeste li ili niste obveznik javne nabave. Upravo ti postupci su vrlo često predmet revizije i financijskih korekcija što u konačnici može predstavljati veliki problem – kažu u VE-GO-RA-i.

Predavanje će održati v.d. ravnateljica Razvojne agencije VE-GO-RA Violeta Crnogaj. Bit će predstavljeni sljedeći sadržaji: Pravni okvir; Plan nabave i definiranje predmeta nabave; Prag vrijednosti nabave i postupci; Obrasci; Objave javne nabave; Financijske korekcije.

Predviđeno trajanje edukacije je četiri sata i besplatno je za sve zainteresirane. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se ovdje.