Home Izdvojeno Upoznajte mlade i neafirmirane goričke pisce

Upoznajte mlade i neafirmirane goričke pisce

PODIJELITE

Gradska knjižnica Velika Gorica pokreće novi književni program pod nazivom ‘Čitanja bez korica’ u sklopu kojeg će se predstavljati mladi i neafirmirani velikogorički pisci.

– Riječ je o programu u kojem ćemo predstavljati velikogoričke pisce i pjesnike koji još nisu ukoričili svoje priče, pjesme, aforizme, romane ili – zašto ne? – drame. Ljude koji zapravo ne pišu kako bi se našli na top listama bestselera, nego zbog nekog dubokog unutarnjeg poriva da izraze, komentiraju, promišljaju riječima na papiru. No kako je smisao svake književnosti ipak komunikacija i obraćanje drugome, lijepo je kad napisano ipak dospije do onoga kome se obraća – do čitatelja, pa makar i izvan korica. – poručili su iz Gradske knjižnice.

Prva će se predstaviti Ana Bundalo dobitnica jedne od nagrada na prošlogodišnjem natječaju knjižnice ‘Pišem ti pismo… natječaj za naj pismo’ za najoriginalnije i jedino ljubavno pismo Nikoli Tesli.

Što sve Ana zna i umije, kako barata riječima u stihu i prozi, što ju inspirira za pisanje i kako za to nalazi vremena, saznajte na književnom druženju u ponedjeljak 25. siječnja od 19 sati u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37.