Home Izdvojeno Ulica Rožinec postala šetnica na jedan dan

Ulica Rožinec postala šetnica na jedan dan

PODIJELITE

Ulica Rožinec u Buševcu pretvorila se u šetnicu kojom je ove subote prošetalo oko 200 posjetitelja. Svi su oni uživali u božićnim pjesmama i blagdanskoj atmosferi, ali i kuhanom vinu, čaju i kiflicama koje su im pripremili domaćini iz Udruge ‘Moj Buševec’.

Slika 05

Posjetitelji su mogli probati i ocijeniti božićne kolače koje su ispekle domaćice Rožinca, a najboljima su proglašeni kolači Gabrijele Žugaj koja je obranila prošlogodišnju titulu najboljih kolača Rožinca. Osim toga, birala se i najljepše ukrašena kuća u ulici koja je poznata po tome da je zimi jedna od najljepše ukrašenih u Turopolju.

Slika 07

– Kao organizatori iznenađeni smo odazivom i zahvalni svima koji su prepoznali naš trud da ove blagdanske dane u Rožincu pretvorimo u zajedničko druženje – rekao je predsjednik Udruge ‘Moj Buševec’ Danijel Rožić.

Slika 02

Udruga organizira i doček Nove godine na Trgu Seljačke sloge u Buševcu, a za posjetitelje su pripremili besplatno kuhano vino i šampanjac. Program počinje u 22 sata, a organizatori će doček 2016. godine uveličati petim ‘Novogodišnjim vatrometom’.