Home Kultura UKLJUČITE SE U kreiranje sadržaja za Ljetopis grada Velike Gorice 2021. godine

UKLJUČITE SE U kreiranje sadržaja za Ljetopis grada Velike Gorice 2021. godine

Tekstovi trebaju imati okvirno pet do sedam kartica, te isto toliko fotografija. Rok za dostavu teksta je 15. prosinca 2021. godine

PODIJELITE

Ljetopis Grada Velike Gorice posvećen je velikogoričkim temama – povijesti, gospodarstvu, prosvjeti i predškolskom odgoju, ustanovama i udrugama, kulturi, književnosti, likovnoj umjetnosti, glazbi, sportu itd., a misao vodilja je da se o životu i svijetu govori s turopoljskog aspekta. U njemu nije zabilježeno samo ono što se dogodilo unazad godinu dana, već je tu zapisana i povijest Turopolja.

Sedamnaesti broj Ljetopisa izlazi početkom sljedeće godine (2022.). Časopis uz više suradnika može biti još kvalitetniji. Stoga vas pozivamo da svojim tekstom doprinesete raznovrsnosti i zanimljivosti našeg Ljetopisa, koji je zrcalo velikogoričkog kraja te svojevrsna enciklopedija.

Ove godine se želimo na poseban način prisjetiti i obilježiti tridesetu obljetnicu početka Domovinskog rata i poginulih branitelja, osnutka 153. brigade, kao i drugih događaja povezanih uz tu obljetnicu.
Također, dobrodošli su i tekstovi o svim obrazovnim, kulturnim, sportskim i drugim događajima koji su obilježili ovu godinu u našem gradu i Turopolju, a kojih ste možda i vi bili sudionici.

Tekstovi trebaju imati okvirno pet do sedam kartica, te isto toliko fotografija. Rok za dostavu teksta je 15. prosinca 2021. godine.

Za sve upite i pojašnjenja možete se obratiti putem e-maila: izdavastvo@pouvg.hr ili na tel: 6259 – 819 (kontakt osoba: Stipo Bilić, urednik).