Home Crna Kronika Uhićen 20-godišnji mladić koji je u studenom pokrao staricu

Uhićen 20-godišnji mladić koji je u studenom pokrao staricu

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 20 – godišnjim mladićem kojem je dokazana krađa novca iz obiteljske kuće u Orlima, počinjena u studenom prošle godine. Neopreznoj starici je tom prilikom ukrao 10 tisuća kuna.

Na konferenciji za novinare policija je izvijestila i kako je 35 – godišnja Velikogoričanka fizički napala maloljetnu kćer, čupajući je za kosu i udarajući je rukama po licu. Zbog nasilja u obitelji kažnjena je novčanom kaznom od 1.500 kuna.

Iz blagajne trgovine Tisak Media u Velikoj Gorici 26. siječnja je ukraden novac. Nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost djelatnice koja je bila u skladištu te iz blagajne otuđio oko 2.600 kn.

U Gudcima je zbog neadekvatno osiguranog dimnjaka i loše izolacije izbio požar vikendice u vlasništvu 83 – godišnjeg muškarca. Materijalna šteta iznosi 20 tisuća kuna.

Sezona je sušenja mesa , a „pušnica“ u Pokupskom zamirisala je za sada nepoznatom lopovu koji je iz nje u noći s 26. na 27. siječnja ukrao šunke i špek. Šteta je procijenjena na oko 3 tisuće kuna.