Home Izdvojeno Udruga ”Suncokret” u petak otvara svoja vrata svim građanima

Udruga ”Suncokret” u petak otvara svoja vrata svim građanima

PODIJELITE

Udruga osoba s invaliditetom ”Suncokret” i ove godine sudjeluje na Danima otvorenih vrata udruga koje organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. U petak, 26. svibnja, od 14 do 18 sati na adresi Cvjetno naselje 10, Udruga će u svom redovnom terminu biti otvorena kako bi osobama s invaliditetom i širem građanstvu pružila priliku upoznati se s njezinim radom.

– U posjet udruzi doći će i Gorički klub mladih, koji je ujedno i organizator volonterstva na području Velike Gorice, a Tena Matić vodit će radionicu gline za sve zainteresirane posjetitelje. Također, kako je ovo posljednji petak u mjesecu, on će kao i uvijek biti posvećen proslavama rođendana članova – rekla je Sanja Došen, volonterka u Udruzi ”Suncokret”.

Udruga osoba s invaliditetom ”Suncokret” je nevladina, neprofitna i nestranačka organizacija koja djeluje na području Velike Gorice s ciljem ostvarivanja prava, pružanja podrške i poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom. Osnovana je 1997. godine na inicijativu roditelja djece s invaliditetom.