Home Izdvojeno Udruga Suncokret poziva na sudjelovanje u projektu ”Utorak u udruzi”

Udruga Suncokret poziva na sudjelovanje u projektu ”Utorak u udruzi”

PODIJELITE

Udruga osoba s invaliditetom Suncokret krenula je s provođenjem projekta „Utorak u udruzi“ financiran sredstvima Zagrebačke županije. Projekt je zamišljen kao cjelodnevni boravak za članove ispunjen radnim i kreativnim aktivnostima od 10 do 18 sati.

– Prijepodnevni termin rezerviran je za Klub 60+ u kojem se članovi starije životne dobi mogu posvetiti ručnim radovima, društvenim igrama i ostalim aktivnostima u skladu s njihovim interesima. Poslijepodne će biti svojevrsno otvoreno poslijepodne u kojem će se eksperimentirati i testirati razne radionice i aktivnosti. Neke od radionica bit će otvorene i širem građanstvu – istaknula je Sanja Došen iz Udruge.

Iz Udruge Suncokret pozivaju sve članove na aktivno sudjelovanje, organizaciju i kreiranje budućeg programa. Također pozivaju i sve građane koji bi svojim volonterskim radom željeli pomoći radu udruge, bilo kao asistenti u provođenju programa ili kao voditelji radionica.

U Udruzi su organizirane i radionice izrade božićnih aranžmana od recikliranih i prirodnih materijala. Od 18. listopada provodit će se cjelodnevno svakog utorka, sve do božićnih blagdana.