Home Udomi me UDOMI ME Štenci traže novi dom

UDOMI ME Štenci traže novi dom

PODIJELITE

Soni, Samba i Simba tri su šteneta iz istog legla oštenjeni 20. studenog 2017. godine. Trenutno se nalaze u no kill skloništu za napuštene životinje u Jagodnom i u potrazi su za svojim novim vlasnikom i toplim domom.

Soni je dečko s rijetko viđenom energijom i voljom za igranjem. Cijepljen je protiv zaraznih bolesti i čipiran, a nakon navršena tri mjeseca starosti, cijepit će se protiv bjesnoće. Bit će nižeg do srednjeg rasta nešto u tipu hrvatskog ovčara. Ako trebate nekoga da vas bezuvjetno voli i zabavlja, Soni je taj!
Samba je curica koja je puna ljubavi i želje za igrom. Također će biti niskog rasta, poput brata Sonia, ali a repićem zafrknutim na leđima. Silno je zaigrana i mazna. Cijepljena je protiv zaraznih bolesti i čipirana. S navršena tri mjeseca života bit će cijepljena protiv
bjesnoće, a sa šest mjeseci će se sterilizirati. Novi vlasnik treba samo dogovoriti termin sterilizacije koja će se obaviti u trošku skloništa u predloženoj veterinarskoj ambulanti.
Simba je još jedan crni biser iz istog legla kao i Soni i Samba. Također je cijepljena protiv zaraznih bolesti i čipirana, s navršena tri mjeseca cijepit će se protiv bjesnoće, a sa šest mjeseci će se sterilizirati. Novi vlasnik i u ovom slučaju treba samo dogovoriti termin sterilizacije koja će se obaviti u trošku skloništa u predloženoj veterinarskoj ambulanti.
Simba će, za razliku od brata i sestre, biti malo višeg rasta. Također ima energije na pretek kao i sva štenad. Izuzetno je draga i zaigrana te traži dom u kojem bi mogla pokazati da u malom stvoru postoji pregršt ljubavi i poštivanja.