Home Udomi me UDOMI ME Medo traži vlasnika koji će mu pokazati da ne zaslužuje...

UDOMI ME Medo traži vlasnika koji će mu pokazati da ne zaslužuje život na lancu

Medo ima dvije godine, željan je slobode i maženja, a već oko mjesec dana čeka svoje nove vlasnike

PODIJELITE

Svakog tjedna objavljujemo psa koji traži svoj zauvijek dom, a koji je trenutno u Skloništu za životinje Velika Gorica. Tamo, nažalost, uvijek postoje mlađi i stariji psi koji traže svoje nove vlasnike. Do sada smo pisali o mnogim psima koji jesu udomljeni, no uvijek ima onih koji svakog dana željno iščekuju da netko dođe baš po njih.

Danas predstavljamo Medu, preslatkog psa u pasmini labradora koji je svoje godine života proveo na lancu. Medo ima dvije godine, cijepljen je i čipiran, a uskoro će biti i kastriran. Zaista je željan slobode i maženja, a jako voli ljudsko društvo. Obožava igračke i sa svakim posjetiteljem se nada da je netko došao da ga odvede u svoj dom. Medo je u Skloništu već oko mjesec dana pa se uspio i opustiti. Sada traži vlasnika koji je iskusan sa psima i koji će mu pružiti veliku dvorište i udoban krevetić u kući.

Sada imate mogućnost pokazati Medi da nitko ne zaslužuje život na lancu, pa tako niti on. S obzirom na postupno popuštanje mjera, u Skloništu su sada dopuštene posjete, no uz prethodnu najavu. Ako želite Medi ili nekom drugom psu uljepšati život možete se javiti na 095 4000 567 ili u inbox Skloništa za životinje.

Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom.