Home Izdvojeno UDOMI ME: Bongo voli maženje, igru i pse, a jedino što traži...

UDOMI ME: Bongo voli maženje, igru i pse, a jedino što traži je dom

Budite tu za Bonga, pokažite mu život kakav zaslužuje i dođite po njega u Sklonište za životinje u Jagodno

PODIJELITE

Već neko vrijeme u rubrici Udomi me predstavljamo vam jednog od napuštenih pasa koji svoje vrijeme provodi u Skloništu za životinje Velika Gorica i čeka svoj zauvijek dom.Takvih pasa uvijek ima, a i sada ih je preko 10. Psi su različitih pasmina i godina, ali obećajemo vam da je svaki od njih željan pažnje i baš vaše ljubavi.

Ovog tjedna predstavljamo vam Bonga, preslatku mazu koji ima samo godinu dana. Kako nam kažu iz Skloništa, Bongo je jako velika maza i strašno je zaigran. Inače je mješanac labradora i jako voli igračke. Poslušan je pa zna hodati na povodcu i uredan je.

Bongo traži nekoga tko će ga voljeti maziti, ali i tko će ga rastrčavati jer je vrlo aktivan i baš takve ljude najviše voli. Ova crna maza obožava sve ljude, a i jako se dobro slaže s drugim psima.

Budite tu za Bonga, pokažite mu život kakav zaslužuje i dođite po njega u Sklonište za životinje u Jagodno. Ako želite njemu ili nekom drugom psu uljepšati život možete se javiti na 095 4000 567 ili u inbox Skloništa za životinje.

Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom!