Home Izdvojeno U subotu se otvaraju prijave za upis u Umjetničku školu Franje Lučića

U subotu se otvaraju prijave za upis u Umjetničku školu Franje Lučića

Prijaviti se mogu djevojke od 13 do 20 godina, mladići do 22 godine, dok je za teoriju glazbe dobna granica do 15 godina starosti

PODIJELITE

Uskoro kreće školska godina, a na upise poziva i Umjetnička škola Franje Lučića u Velikoj Gorici. Na mrežnim stranicama Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole će 21. kolovoza u 12 sati krenuti prijave u sustav i prijave obrazovnih programa za pripremno glazbeno obrazovanje: pjevanje i teorija glazbe.

Prijave završavaju 24. kolovoza, a prijemni ispit kao dodatna provjera će se održati dan nakon, 25. kolovoza. “Podsjećamo da se za upis u 1. pripremni razred pjevanja mogu prijaviti djevojke od 13 do 20 godina, mladići do 22 godine, dok je za teoriju glazbe dobna granica do 15 godina starosti. Posebno naglašavamo da se svi kandidati koji nisu u školskoj godini 2020./2021. završavali osmi razred općeg osnovnog obrazovanja moraju javiti Školi putem e-pošte (ured@ss-umjetnicka-flucica-velikagorica.skole.hr) kako bi im Škola omogućila prijavu u sustav NISPuSŠ.”, navode iz Umjetničke škole.

Informacije o programima školovanja i prijavi u sustav možete naći na internetskim stranicama Umjetničke škole Franje Lučića u Velikoj Gorici. Za detaljnije informacije vezano za prijavu javite se na e-poštu Škole ured@ss-umjetnicka-flucica-velikagorica.skole.hr.