Home Crna Kronika U Strmcu se tat predomislio, iz Banić prometa ukraden pribor za krečenje

U Strmcu se tat predomislio, iz Banić prometa ukraden pribor za krečenje

PODIJELITE

Od 6. do 12. travnja na postajnom području Velika Gorica evidentirano je 45 događaja, od čega 7 kaznenih djela, od kojih se 4 progoni po službenoj dužnosti. U ovom periodu dogodilo se devet prometnih nesreća. Zabilježena su dva slučaja nasilja u obitelji, priopćili su iz goričke policije.

Bilježi se još jedna provala u Mlin i pekare, i to tijekom noći s 9. na 10. travnja u mjestu Strmec Bukevski. Očevidom je utvrđeno da je nepoznati počinitelj u vremenu od 20:30 do 5:40 došao do ulaznih vrata trgovine. Uporabom prikladnog alata nasilno je obio lokot na rešetkastim vratima, zatim obio i otvorio vrata trgovine. Ušao je u unutrašnjost, kretao se, no iz zasad neutvrđenih razloga odustao je od namjere te se udaljio u nepoznato ništa ne otuđivši.

Osim toga, dana 10. travnja prijavljena je provala u trgovinu Banić promet u Velikoj Gorici, a utvrđeno je da se dogodila 25. ožujka oko 6:30. Nepoznati počinitelj iskoristio je zauzetost djelatnika trgovine te je otuđio više predmeta vezanih za ličenje. Ukradene su kante boje, krep papir i više valjaka. Šteta se cijeni na preko 200 eura.