Home Izdvojeno U rujnu počinju besplatne radionice iz informatike

U rujnu počinju besplatne radionice iz informatike

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Forum 50+, uz financijsku podršku grada Velika Gorica i HZZ-a, organizira besplatne radionice iz informatike. Radionice počinju 6.rujna u 16 sati, Kurilovečka 48, Velika Gorica.

Na radionicama će polaznici moći usvojiti korištenje e-usluga: plaćanje računa, zdravstvene i druge narudžbe, a postoji i mogućnost pružanja tehničke pomoći kao što su pomoć kod korištenja računala u stanu korisnika, nabavke i zamjene informatičke opreme i mobilnih i drugih tehničkih pomagala te pružanje IT pomoći na daljinu putem e-maila i Skypea.

-Radionice se organiziraju u skupinama od 3 do 5 polaznika, prema prethodnom znanju. Polaznici mogu koristiti i svoja računala.-rekao je Ivan Svetopetrić, predsjednik Foruma 50+.

Informatička edukacija je dio provedbe projekta „Uključivanje starijih osoba u život zajednice prevladavanjem digitalnog jaza – „e50+“. Svrha projekta je uključivanje starijih osoba u život zajednice ITC edukacijom s ciljem prevladavanja digitalnog jaza zapošljavanjem mlađe nezaposlene osobe.

Svi zainteresirani mogu se javiti Marku na broj 091 911 701 ili putem e-maila markobukovac5@gmail.com te Meliti na 099 7327 833 ili e-mailom na melitica49@gmail.com.