Home Kultura U prepunoj knjižnici održano predavanje o Islandu iz perspektive Patricije Lacković

U prepunoj knjižnici održano predavanje o Islandu iz perspektive Patricije Lacković

Podijelila svoje trikove i savjete kako putovati lakše i jeftinije

PODIJELITE

Patricia Lacković je sinoć u prepunoj knjižnici održala izuzetno zanimljivo i poučno predavanje o Islandu, pružajući prisutnima dublji uvid u ovu fascinantnu zemlju. S prezentacijom obogaćenom mnoštvom prekrasnih fotografija prirodnih ljepota koje krase Island, prisutni su imali priliku uživati u spektakularnim prizorima vodopada, geotermalnih izvora, aktivnog vulkana Fagradalsfjalla, nacionalnih parkova, plaža s crnim pijeskom i impresivnim valovima, kanjona, “dijamantnih” plaža, gejzira te Patricijinih osobnih anegdota s putovanja.

Putujući s ekipom tijekom pandemije, Patricia je istaknula kako su često imali osjećaj izoliranosti, gotovo kao da su jedini posjetitelji Islanda, što im je omogućilo neometano uživanje u čarima ovog mističnog otoka.

Na kraju predavanja, Patricia je podijelila svoje trikove i savjete kako putovati lakše i jeftinije, temeljenih na njezinom bogatom iskustvu putovanja kroz više od 65 zemalja.

Za više korisnih savjeta i inspirativnih priča zapratite je na Instagramu @patricia_wanderlust_pl i posjetite njezinu stranicu patricia-lackovic.from.hr gdje možete pročitati njezin blog i savjete u vezi putovanja.