Home Gospodarstvo U petak saznajte više o projektu Cities2030, a za vikend dođite na...

U petak saznajte više o projektu Cities2030, a za vikend dođite na 2. Festival “Volim eko” i 11. Dane meda

Kroz projekt saznajte o brojnim mogućnostima za proizvođače

PODIJELITE

Razvojna agencija Grada Velike Gorice poziva da im se pridružite u petak, 13. listopada, od 11 do 14 sati, u Centru za posjetitelje, gdje će biti održana prezentacija projekta Cities2030. Ovo je prilika da saznate više o sljedećim događanjima:

  • GRAD ZAGREB: Oznaka kvalitete PLAVI CEKER – održavanje malih obiteljskih gospodarstava kroz podršku lokalnim proizvođačima.
  • ALGOEKO D.O.O.: Ukusni proizvodi iz ekološkog poljoprivrednog sektora, kao i mogućnosti za podršku lokalnim proizvođačima.
  • WOLT: Inovativni modeli dostave hrane, potičući održivu potrošnju i podržavajući lokalne poljoprivrednike.
  • PROF. DR. SC. ALBERT MARINČULIĆ: Unikatni proizvodi i rukotvorine iz lokalnih zajednica, promovirajući očuvanje kulturne baštine.
  • TRANSFORMIRAJ PRED SVOJOM VRATIMA: Program podrške malim poljoprivrednicima i njihovoj proizvodnji

Događaj se odvija pod parolom “Transformirajmo prehrambeni sustav zajedno”.

Dane nakon, 14. i 15. listopada, u sklopu manifestacije Gastro Turopolje će se održati otvorenje 2. Festivala ekološke poljoprivrede Zagrebačke županije i 11. Dana meda. Na 2. Festivalu Volim eko, u organizaciji Zagrebačke županije i Udruge za razvitak ekološke poljoprivrede, zaštite okoliša i ruralnog prostora Z-EKO, će se predstaviti proizvođači sa svojim ekološki certificiranim proizvodima. Uz to ćete imati priliku degustirati raznovrsne ekološke proizvode te kupiti vrhunski med.