Home Kultura U Orle dolazi predstava “Krtice” Kerekesh teatra

U Orle dolazi predstava “Krtice” Kerekesh teatra

Predstava će se održati u srijedu, a ulaz je besplatan

PODIJELITE
Foto: kerekesh-teatar.hr

Ako ste u potrazi za dobrom zabavom u srijedu, 24. kolovoza, zaputite se u Orle. Tamo će se u Općini od 18 sati održati predstava “Krtice” Kerekesh teatra koja je besplatna za sve posjetitelje.

Ulogu u predstavi ima Jan Kerekeš, a opisuje se kao “dlakava nogometna komedija koju u 47. minuti prekida policajac z Mača”. Nagrađivana komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhoviti način, tumači mladi i nagrađivani glumac Jan Kerekeš koji je za “Krtice” bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015., a režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Predstava organizira Udruga PET PLUS u sklopu projekta Dobrobit za PKD, a izvođenje financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu programa Dobrobit za PKD.