Home Izdvojeno U nedjelju se održava 11. Turopoljska biciklijada

U nedjelju se održava 11. Turopoljska biciklijada

PODIJELITE

I ove godine Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati Velike Gorice organiziraju Turopoljsku biciklijadu. U nedjelju, 28. svibnja održat će se već 11. put.

Start biciklijade je u 10 sati ispred Muzeja Turopolja, a prijave i okupljanje je planirano 20 minuta prije. Ruta kojom će biciklisti voziti je kroz Veliku Goricu zaobilaznicom do Rakarja i Kobilića, a iza Bapča skreću u Lazinu do Novog Čiča. U Novom Čiču skreće se lijevo prema Jagodnom gdje je nakon 14 kilometra odmorište.

– Nakon kraćeg odmora i osvježenja nastavlja se preko Ribnice do Čičke Poljane kojom se vozi skroz do nasipa, točnije kanala, da bi se onda prešla Odra preko novog mosta i s južne strane nakon 22 kilometra vožnje došlo do cilja u Odranskom ribiču gdje nas čeka vođeni program cijeli dan – poručuju iz HNS-a.

Kolonu biciklista osiguravat će policija, hitna pomoć kombiji ako netko od biciklista bude trebao prijevoz. Svi biciklisti dobit će majicu i bon za ručak. – Na odredištu smo osigurali rekvizite za sportske igre – nogomet, badminton, potezanje užeta te veći broj stolova s klupama i suncobrana – rekli su iz HNS-a.

Ekipe se mogu prijaviti i za turnir u beli ili mali nogomet. Povratak je organiziran u popodnevnim satima.

Prijave se mogu poslati na e-mail hnsgorica@gmail.com ili pozivom na broj telefona 095 891 50 46.