Home Crna Kronika Pijana 21-godišnjakinja zaustavljena usred noći u Maloj Buni

Pijana 21-godišnjakinja zaustavljena usred noći u Maloj Buni

Na putu iz izlaska..

PODIJELITE

Policija je izvijestila o mladoj pijanoj vozačici koju su zaustavili u subotu, 29. listopada oko 3.30 sati. Kako navode, 21-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka, a kretala se Vukomeričkom cestom u mjestu Mala Buna.

Policijski službenici su obavljenim nadzorom vozača i vozila utvrdili da je vozilom upravljala pod utjecajem alkohola (1,59 g/kg) zbog čega je smještena na otrježnjenje, te će policijski službenici redovnim putem podnijeti optužni prijedlog.

Zaustavljena vozačica ušla je u statistiku provedene preventivno represivne akcije pojačanog nadzora vozila i vozača na suzbijanju činjenja najtežih prometnih prekršaja. I nakon ovog vikenda evidentirano je mnogo mladih pijanih vozača.

Kako navode iz policije, dd 67 prekršaja vozača s alkoholom u krvi, kod 14 vozača (20,8%) alkotestiranjem utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu veća od 1,5 g/kg i evidentirano je 16 mladih vozača (23,8%) kojima je izmjerena koncentracija alkohola u nadzoru prometa.